Jeg sagde jo, at 2017 ville blive året, hvor du spiser flere Buddha Bowls. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for, at inspirere dig til en masse forskellige varianter af den skønne Bowl. Denne variant tager max 20 minutter, at tilberede inkl. kogetiden for boghvedekernerne. Rigtig god fornøjelse!
I samarbejde med NORD magasinet, medvirker jeg (meget gravid) og Søren Bregendal i en række film, hvor vi laver lette veganske hverdagsretter.
Buddha bowl med BBQ kikærter og stegt broccoli
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 2 personer
Skøn og velsmagende buddha bowl med skønne og mættende ingredienser.
Ingredients
- 100 g boghvedekerner
- ½ broccolihoved
- 1 rød peberfrugt
- 240 g kogte kikærter (svarer til en dåse)
- 1 tsk røget paprika
- 1 hoved hjerte- eller romainesalat
- Tahindressing <a href=”https://www.englerod.dk/2016/12/09/foraarsruller-soede-kartofler/”>(se opskrift)</a>
- Olie til stegning
- Havsalt
Instructions
- Kom boghvedekerner i en gryde og dæk dem med dobbelt så meget vand. Lad dem koge med låg i ca. 10 minutter og lad dem herefter stå og trække i 5 minutter.
- Skær broccoli ud i små buketter og svits dem kortvarigt på en varm pande med olie. Hæld væsken fra dåsen med kikærter og skyl dem med vand.
- Svits dem på panden med lidt olie, røget paprika og lidt salt. Skær rød peberfrugt i små tern.
- Anret din Buddha Bowl med salatblade nederst, de kogte boghvedekerner, stegt broccoli, peberfrugtstern og ristede kikærter.
- Server med tahin dressing, eller den dressing du nu har lyst til. Varier din Buddha Bowl med de ingredienser du nu har liggende.