Italiensk inspireret salat med nøddeost og balsamico

Reklame for min kogebog Vegansk

I går delte jeg opskriften på vegansk nøddeost (se opskrift her), som jeg også bruger i denne opskrift. Opskriften på denne skønne grillede salat er fra min kogebog VEGANSK. Grillede squash, friske tomater, grønne linser, basilikum, artistokker, oliven og rødløg. Toppet med nøddeost, frisk basilikum og balsamico. Mums! 

Har du endnu ikke fået fingrene i min kogebog VEGANSK – Livin’ la vida vegan? Så kan den købes på Saxo (reklamelink), GreenGoddess.dk (reklamelink) eller hos landets boghandlere.

Foto af Columbus Leth (fra min kogebog Vegansk)
Italiensk salat med nøddeost og balsamico
Author: Johanne Mosgaard
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: til 4 personer
Skøn italiensk inspireret salat med nogle af italiensk bedste ingredienser (som du selvfølgelig også kan finde i Danmark). Nøddeosten skal laves dagen i forvejen – se opskrift.
Ingredients
  • 100 g tørrede delikatesse-linser (svarer til 1 dåse drænede linser)
  • 1 squash
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 tomater
  • 1 håndfuld sorte oliven
  • 1 rødløg
  • 100 g forskellige salater af eget valg
  • 1 glas artiskokker
  • Basamicoeddike
  • 1/2 portion nøddeost <a href=”https://www.englerod.dk/2017/07/17/vegansk-noeddeost/”>(find opskrift her)</a>
  • Frisk basilikum
  • Friskkværnet peber
Instructions
  1. Skyl lisnerne og kog dem i rigeligt vand i ca. 20 minutter.
  2. Skær squash i skiver. Pensl dem med olie og steg dem let på en grillpande (eller på grillen).
  3. Skær tomater og oliven i skiver, og hak rødløg fint.
  4. Anret et fad med salat nederst, herefter de stegte squash, tomater og de kogte linser, toppet med artiskokker, oliven og en smule balsamicoeddike.
  5. Smuldr nøddeost over salaten, drys med blade af basilikum, og kværn lidt peber henover.

 

 

Se en bogtrailer for min kogebog lige her:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.