I de tidligere uger har jeg haft fokus på Food Prep, hvor jeg tilbereder ingredienser hver for sig, så jeg i løbet af ugen kan bruge de færdiglavede ingredienser til forskellige retter,…
Mexicansk mad og vegansk mad passer rigtig godt sammen og er et nemt køkken at lave kødfrit. Det mexicanske køkken bruger nemlig flittigt bønner i mange af de ikoniske retter. Bønner og…
Nytårsaften serverede jeg denne skønne forret – som mit bud på en vegansk gourmet forret. Rødbedetatar med bagt rødbede, syltede rødløg og æbletern. Serveret med peberrods-dildmayo, avocado, karse og sprøde rugbrødschips. En…
Det er fredag og tid til en ny omgang #FOODPREPSØNDAG – jeg deler allerede i dag, så du har tid til at få købt ind og preppet i weekenden. I denne uge er der fokus på børnevenlige snacks og mellemmåltider.
Lækre små linsedeller med masser af smag og bid. De indeholder ingredienser der er nemme at finde i selv de mindste supermarkeder og så er de virkelig nemme at lave. Du skal…
Denne uges food prep er ikke en eller gennemtænkt genial plan. Det er simpelthen tøm køleskabet og køkkenskabene ingredienser. Jeg havde jackfrugt, kikærter, bønner på dåse. Færdiglavet øko-dej, veganske pølser fra Aldi,…
En guide til food prep med vinterens skønne grøntsager med fokus på bowls, eller nærmere skønne plantebaserede salater – jeg viser i denne guide 7 forskellige kombinationer til inspiration. Hvis du vælger…
Syndig chokoladekage med alt det forbudte: hvedemel, sukker og smør (vegansk smør selvfølgelig). Nogle gange skal kage bare ikke være sundt. Jeg spiser rigtig mange grøntsager i hverdagen, så jeg vil også tillade mig selv at nyde et stykke kage i ny og næ. Du er nemlig ikke usund fordi du spiser ét stykke kage i ny og næ, ligesom du heller ikke bliver sund af at spise én salat. Så lad os lige afskaffe den dårlige samvittighed – også i januar måned.