Det er slet ikke for tidligt, der er kun 64 dage til juleaften. Og så kan de altså også godt spises resten af året. Min lillesøster Elisabeth havde lavet disse lækre dadelkugler…
For en måned siden tog vi en forlænget weekend i London. Claus, Ella og jeg. Claus arbejder i England, så vi mødte ham i Stansted lufthavn. Det var Ellas første flyvetur. Som…
Annonce for Simple Feast Hvis du er fast læser herinde, så har du måske læst med da jeg fik Simple Feast ‘under min graviditet’ og igen ‘da vi lige var blevet nybagte…
Annonce for Axa – Simply Great Jeg er et rigtigt morgenmadsmenneske. Jeg elsker min morgenmad og kan ikke gå ret mange timer efter jeg er stået op uden min morgenmad. For mig…
Jeg troede egentlig, at jeg var sådan en grøntsagsblogger? Men jeg bager faktisk kage engang imellem. Da jeg pt., under renoveringen af vores hus, bor hos mine forældre, lokkede min lillesøster mig…
Lasagne med en masse af sæsonens grøntsager. Porrer, grønkål og squash. Med linser som en god kilde til protein og i stedet for bechamelsauce har jeg lavet en dejlig sauce af kokosmælk,…
Grønkål er i sæson lige nu, så det er bare med at få det ind i dit køkken. Nogle spiser kun grønkål juleaften, men du kan bruge den grønne sag på maaaange…
Vi plukker stadig friske squash fra køkkenhaven og nogle af dem er efterhånden blevet ret store. Skallen bliver lidt hård og kernerne indeni bliver store, og de kan derfor være lidt sværere…