Spinatblinis med forskellige grønne toppings. Blinis er oplagt, at servere som forret eller som tapas sammen med andre små lette retter. Jeg har lavet disse blinis som små spinatpandekager og toppet dem…
Min guide til et grønnere julebord. Både for vegetarer, veganere og alle der bare er glad for grøn mad. Lad dig inspirere af grøn julemad.
Min far er den bedste til at lave sovs eller sauce. Derfor måtte jeg spørge ham til råds, da jeg skulle udvikle en opskrift på den perfekte julesovs uden mælk. Sovsen kan…
Mac’n’cheese er en rigtig amerikansk comfort food. Min udgave er dog noget sundere end den traditionelle udgave, en plantebaseret mac’n’cheese med en sauce lavet af gulerødder, løg og cashewnødder. Jeg har brugt…
I år begynder julen tidligt hos mig. Jeg har siden starten af november eksperimenteret med en masse grønne juleretter. Både hovedretter til vegetarer og veganere, men også tilbehørsretter som også kødspisere kan…
Et grønt indslag til julebordet eller blot til at servere her i vintermånederne, hvor butternut squash er i sæson. En “steg” af butternut squash fyldt med linser, valnødder og skønne krydderier. Server…
En aromatisk og sød juledrik med kanel og vanilje, der giver et skønt modspil sammen med syrnet mandelmælk, der smager lidt a la kærnemælk. Skøn at servere sammmen med julegodter i december…
Farverig og velsmagende kålsalat med quinoa der får salaten til, at mætte godt, knasende pekannødder og en dejlig syrlig appelsindressing. En rigtig vintersalat der i øvrigt også passer perfekt til julemad, hvad…