Sæsonen for julefrokoster er så småt ved, at gå i gang og en ting der ofte bliver serveret er smørrebrød. Hvis du ikke spiser kød, er der sjældent meget, at vælge imellem…
Jeg elsker rødbeder og den smukke farve, de giver maden. Rødbeder er i sæson fra sensommer frem til starten af foråret, hvor det danske vejr på samme tid også giver anledning til…
Virkelig nemt smørepålæg med linser og rødbede. Jeg tilsætter chili, da jeg elsker hvordan det stærke giver modspil til den søde smag fra rødbede. Varier dit smørepålæg med lige de krydderier du…
Det er mest mig der laver maden herhjemme, men i weekenden stod min mand i køkkenet. Han havde bestemt, at vi skulle have kartoffel-porresuppe – en god dansk klassiker. Jeg havde egentlig allerede en…
Farverig vintersalat med sæsonens grøntsager: grønkål, rødbede og rosenkål. Salaten er en god tilbehørssalat til f.eks. grøntsagsfrikadeller eller andre retter. Den er oplagt som tilbehør til julemad nu, hvor vi snart kommer…
En sprød galette, som er en fransk tærte i en tyndere udgave end vi normalt kender tærter herhjemme. Minder mest af alt, om en blanding af tærte og pizza. I min galette…
Lækker kålsalat med palmekål og sprøde æbler vendt i en cremet cashewdressing og toppet med karamelliserede mandler. Skøn vintersalat.
My kind of salad. En mættende salat med flere af mine yndlings grøntsager. Toppet med en virkelig lækker og cremet dressing der er baseret på hampefrø. Dressingen kan også varieres med andre…