Grøn Smoothie Bowl med Peanutbutter Granola

Da jeg var i Los Angeles i sommer var smoothie bowls det helt store. Jeg besøgte et lille spisested i Hollywood der hedder Rawberri, de serverer primært smoothie bowls og kokos-softice med lækkert…

Veganske bananpandekager

Små tykke amerikanske pandekager helt uden mælk og æg. De modne bananer søder pandekagerne og jeg tilsætter risproteinpulver, for at pandekagerne skal mætte mere. Jeg har lavet disse pandekager næsten hver weekend,…

Buddha bowl med BBQ kikærter og stegt broccoli

Jeg sagde jo, at 2017 ville blive året, hvor du spiser flere Buddha Bowls. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for, at inspirere dig til en masse forskellige varianter af…

Overnight oats a la æblekage

Overnight oats kan laves på mange forskellige måder. Første gang jeg serverede overnight oats for min mand, beskrev han det som at få kage til morgenmad. Siden har vi lavet det mange…

Forårsruller med søde kartofler og linser

Sprøde forårsruller med et lækkert fyld af søde kartofler og røde linser, serveret med en cremet tahindressing. Et velsmagende og mættende måltid, der endda også er nemt og hurtigt, at tilberede.  8 forårsruller…

Veganske æbleskiver

Veganske æbleskiver helt uden mælk og æg – men med masser af smag. Julehygge og æbleskiver. Måske som forkælelse imens der klippes guirlander og pyntes op til jul. Eller når juletræet er…

Vegetarisk julesteg
Linsesteg med svampe og nødder

Mit bud på en vegansk og vegetarisk julesteg med sæsonens grønt, linser og nødder indbagt i butterdej. Fuld af smag og perfekt på julebordet.