Kålchips på 15 minutter

Sprøde og lækre kålchips. Med kun fem minutters forberedelse og ca. 10 minutter i ovnen, har du hurtigt lækre snacks til aftenhyggen på sofaen, eller som tilbehør til tapas. Jeg har både…

Butterdejspakker med svampe og rucola pesto

Skønne og lækre butterdejspakker med svampe, spinat, hvide bønner og rucola pesto. De hvide bønner fungerer nærmest som smeltet ost og smelter ud af pakkerne. De brune svampe bidrager til umani-smag og…

Cremet Jordskokkesuppe med kål-quinoa topping

Simpel og lækker jordskokkesuppe lavet på nyopgravede jordskokker. Jordskokkerne er i sæson fra september til februar og er virkelig en miljøvenlig spise, da de dyrkes i Danmark og giver godt. Når man først…

Kødfri enchiladas med glutenfri pandekager

Enchiladas med fyld af sorte bønner. Normalt er tortillas lavet af majsmel og hvedemel. Mine pandekager er lavet af kikærtemel, som er et rigtig godt mel til at lave tynde, glutenfri pandekager,…

Spicy Grøntsagsfalafler

Falafler er nok en af de ting (udover hummus), som mange forbinder med vegansk mad – når de altså ikke tror at man lever af græs. Jeg lavede for et par måneder…

Glutenfrie græskarmuffins med vaniljefrosting

Dette er helt sikkert en af de bedste kageopskrifter jeg har lavet til dato. Denne opskrift kan både laves med eller uden gluten, og er uden raffineret sukker. Frostingen er selvfølgelig helt…

Gazpacho – Kold Tomatsuppe

Gazpacho er en suppe der stammer fra Spanien. Suppen er kold og spises ofte i sommermånederne, men kan også fint bruges resten af året. Gazpacho er perfekt at servere på tapas bordet…