Det er endelig græskar sæson og i går høstede jeg mine første hjemmeavlede hokkaido græskar fra haven. De er så smukke og smager lige så skønt. Græskar kan bruges til så mange…

Det er endelig græskar sæson og i går høstede jeg mine første hjemmeavlede hokkaido græskar fra haven. De er så smukke og smager lige så skønt. Græskar kan bruges til så mange…
Lækre sukkerfrie, glutenfrie og mælkefrie brownies lavet på sorte bønner og med raw kakaopulver. Jeg må indrømme at det er en af de bedste brownieopskrifter jeg har lavet smagsmæssigt. Bønnerne giver en…
Nemt og lækkert softkernebrød helt uden gluten. Det minder mest af alt af rugbrød, men indeholder ikke rug, men derimod masser af kerner og havremel. Dejen kan laves på 15 minutter og…
Disse glutenfri boller er de bedste jeg har lavet til dato. Samtidig er de også super nemme at lave og holder sig lækre og saftige i flere dage. De indeholder ikke gær og…
Du tænker måske at jeg er en smule skør når jeg fortæller dig, at jeg i denne opskrift bruger gulerod i stedet for pølse. Man kan sagtens få veganske pølser og de…
De fleste remoulader man finder i supermarkederne indeholder enten æg, mælkeprodukter eller et hav af e-numre. Denne remoulade er vegansk, dvs. ingen mælk og æg. Den er perfekt i en vegansk ‘Carrot…
Simpel og lækker mayo, helt uden æg eller konserveringsmidler. Alt du skal bruge er mandel- eller sojamælk, olie, lime eller citron, sennep og salt. Så har du din basis mayo, og kan…