
- Alle
- Aftensmad
- Bagværk
- Dressinger
- Drikkevarer
- Food Prep
- Grøn jul
- Guides
- Ikke kategoriseret
- Køkkenhave
- Lette måltider
- Livsstil
- Madplaner
- Morgenmad
- Salater
- Snacks
- Suppe
- Søde sager
- Tilbehør


Plantebaseret julemad – butterdejspakker med svampe,
porrer og Ingrid ærter

Min frodige køkkenhave – på en lille villagrund

Proteinrig gryderet med tofu, peanut butter, kokosmælk og lime

Bagte kartofler i airfryer med friske grøntsager og estragon dressing

Mini pandekager – bananskiver vendt i pandekagedej

Citronpasta med linser og sæsonens grønt

Nudelsuppe med miso, tofu og grøntsager

Grøn pastasalat med sprøde grøntsager og en cremet urtedressing

Cremet gryderet med squash, svampe og tomater

Ovnbagte samosas med kartofler, blomkål, ærter og karry

Proteinrig sauce med silketofu og cashewnødder – perfekt til pasta

Salatbåde med blomkål, svampe, kikærter og tahindressing

Nudelsalat med friske grøntsager, teriyaki tofu og peanut butter dressing

Fra kedelig græsplæne til frodig køkkenhave

Svampe toast med estragon

Alt-godt-fra-fryseren suppe med masser af grønt

Gnocchi med peberfrugtsauce

Spaghetti med stegte grøntsager og chili-ristede mandler

Bygotto med svampe og stegt palmekål

Salat med quinoa, friske spirer, hindbær, hampefrø og balsamico

Pink pastasauce med rødbede

Super nem goma dressing til dine grønne salater

Grøn madplan til 5 dage – Vinter #2

Søde kartoffel fritter i ovnen

Tacos med stegte portebello svampe og refried beans

Grøn madplan til 7 dage for hele familien – Vinter #1

Frisk salat med edamamebønner, ristede solsikkekerner og grapefrugt saft

Ovnfad med champignon, rødløg og grønne bønner

Grønkålssalat med brombær, æble og granatæble

Salat bowl med hasselback kartofler, bagt græskar, kikærter og tahindressing

Vintersalat med spinat, rosenkål og gulerødder

Granola med pekannødder og kanel

Svampesovs

Grønkålssalat med bagte beder, linser og yoghurtdressing

Fyldt butternut squash med æble, quinoa, tranebær og pekannødder

Ovnbagte grøntsager med timian og balsamico

Kålsalat med gulerodsstrimler, appelsin og tahindressing

Rødkålssalat med rosenkål, granatæble, mandariner og hasselnødder

Veganske tarteletter – min bedste opskrift på tarteletter

Jordforbindelse og økologiske dagligvarer

Cremet suppe med jordskokker og knoldselleri

Veganske madpandekager med fyld – børnevenlig hverdagsmad

Kålsalat med bagt butternut squash, quinoa og granatæble

Citrus vinaigrette – med mandarin, clementin, appelsin eller citron

Plantebaseret smørrebrød med årstidens grønt

Jordens Bedste Købmand: et kig i mit køleskab

Græskarsnegle med pumpkin pie spice

Græskarpuré – en basis ingrediens til dine efterårsretter

Hele bagte gulerødder, sprød kål og smagfuld sauce

Baked oats med smag af kanelkage

Syltede rødløg

Grøntsagslasagne med (en super nem) vegansk bechamelsauce

Veggie bolognese – med masser af (skjulte) grøntsager

Edamame-avocado dip

Vegansk pesto med basilikum

Proteinpandekager med kanel og vanilje

One pot med karry og nudler

Mexi Bowl med Søde Kartofler, Grønkål og Refried Beans

Noodle Bowl med Chili-Sojadressing og Tofu

Speltotto – Risotto på spelt med hvidvin og kantareller

Svampet og krydret squashkage

Linsepandekager med tofu mince og gurkemejedressing

Fyldte peberfrugter med mexicansk inspireret fyld

Efterårssuppe med græskar, svampe og vilde ris (set i Madnørderne på DR1)

Nordisk karrygryde med havreris og masser af topping

Chiagrød med vanilje – perfekt mellemmåltid

Havregrynsmuffins med blåbær, kokos og cashewnødder

Nem pastaret med langtidsbagte tomater og linser

Choko Granola med Mandler og Kokos

Scrambled tofu

Kålsalat med quinoa, bagte søde kartofler, stegt tofu og cashewdressing

Blomkålssalat med karry, squash, ærter og tahindressing

Squashsalat med tomat, avocado og urtepesto

Pastasalat med stegte grøntsager, kikærter og friske krydderurter

Wraps med friske grøntsager, hummus og falafel

Regnbuesalat med sprøde grøntsager og sød chili-appelsin dressing

Spidskålssalat med bagte gulerødder, tofeta og pesto

Frisk Salat med Teriyaki Tofu, Avocado og Peanut Butter Dressing

Bagte kartofler – den nemmeste opskrift på bagekartofler i ovnen

Sommerruller med friske grøntsager, tofu og peanut butter dip

Snobrød – Nem Opskrift på Snobrødsdej

Rugbrød med surdej, revet kartoffel og masser af kerner

Dyrk grønt på altanen – forspiring og planlægning

Pastasalat med peberfrugtspesto

Veggiedeller med quinoa og sorte bønner

Pizza Twisters til Madpakken

Tikka Masala med Blomkål og Tofu

Cremet pastaret med cashewfløde, stegte svampe og spinat

Bagt knoldselleri og rosenkål med balsamico glace og frisk timian

Hjemmelavet pasta uden æg

Veganske Brownies – Min Bedste Opskrift på en Fudgy Brownie

Pitabrød med Fuldkorn – Friskbagte og Luftige Pitabrød

Veganske Flødekartofler – En Dansk Klassiker i en Vegansk Udgave

Græskarbrød – Brød og Boller med Græskar

Vegansk Mayonnaise på Aquafaba – Nemt og Billigt

Blomkålspandekager med mayo og pulled BBQ-svampe

Svampede og Krydrede Græskarmuffins med Pumpkin Pie Spice og Cashew Frosting

Græskarhummus med Stegte Kantareller

Grønkålssalat med Bagte Rødbeder, Ris, Ristede Mandler og Hampedressing

Hvad kan jeg så i september måned?

Karrysauce til Boller i Karry – En Grønnere Udgave

Høst og middag med hjemmeavlede grøntsager

Food Prep Søndag » Grønt fra Haven « klar til en ny uge

Bagt Bruschetta – Nem og Lækker Antipasti

Smagfuld Grøntsagspizza med Pesto, Kartofler og Squash

Sommerbord med Madpandekager, blomkålsalat med urter, Sprød Salat og Hummus

Stop madspild på den lækre måde

Råkostsalat med Citron-Vinagrette, serveret med Bagte Søde Kartofler, ristede kikærter, Avocado og Tahindressing

Vedligeholdelse og pleje af køkkenhaven i løbet af sommeren

Jordbær-Rabarber med en Sprød Crumble og Havreflødeskum

Veganske Kanelsnegle – Den Lækreste Kanelsneglekage

Knækbrød med masser af frø og kerner

Cremet Pastaret med Stegte Linser, Svampe og Asparges

Forspiring og såning + en update på den nye store køkkenhave

Veganske Rosinboller – Nem Opskrift på Bløde Bamseboller med Rosiner

Forårsklargøring og min plan for køkkenhaven i 2020

Tomatsuppe med Røde linser – nem, billig og mættende suppe

Online Yoga med Simone fra Ro Yoga – (også) for Danmarks Stiveste Stænger

Rugboller med Pastinakker og Hørfrø

Food Prep Søndag » Mexicansk Meal Prep « med Masser af Smag

Bløde Tacos med Mexicanske Krydrede Ris, Blomkål og Tilbehør

Rødbedetatar med avocado, peberrods-dildmayo og rugbrødschips

Food Prep Søndag » Børnevenlige snacks « med masser af grøntsager

Nemme linsefrikadeller med champignon og krydderier

Food Prep Søndag » Madpakker « med tøm køleskabet ingredienser

Food Prep Søndag » TEMA: BOWLS « med fokus på vinterens grøntsager

Vegansk Chokoladekage med Frosting – Perfekt til en god kop kaffe

Veganske gulerodsboller – opskrift på saftige boller med gulerødder

Mine tips til at købe billige nødder og wholefoods på nettet

Linse Masala med kokosmælk, svampe og spinat

Popcorn i gryde – helt uden olie

Linsegryde med couscous, gulerødder og tomatsauce

Kålblade med fyld af Jackfruit, Svampe og Rødløg

Grøn smoothie med spinat, avocado, dadler og matcha

Broccolisalat med Quinoa, Edamame Bønner, Friske Spirer og Peanuts

Traditionel Dal – Indisk Karrygryde med Røde Linser

Guide: Mine bedste tips til veganske indkøb i Flensburg

En Farverig Salatbowl og Hasselback Søde Kartofler og Pesto

One-pot Ratatouille med Pasta og Kokosmælk

Bulgur falafler med søde kartofler og paprika

Klassiske Veganske Pandekager

Overnight oats med blåbær og vanilje

Cremet Grøn Smoothie på min Powerblender

Blåbær-bananmuffins med havregryn og mandler

Boganmeldelse + opskrift på nøddefrikadeller og råkostsalat

Langtidsbagte tomater

Ingen høns i salaten men hvide asparges, champignon og friske æbler

Veganske pebernødder

Veganske Chocolate Chip Cookies

Vegetar- og veganervenlige spisesteder i Aalborg og omegn

Blendersuppe med Græskar og Soltørrede Tomater

Dadelkugler der smager af brunkager

Vegansk mad i London

Så bliver det ikke lettere at spise plantebaseret

Calciumbombe – sesamdrik med banan og kanel, toppet med den sprødeste granola

Kanelsnegle kage med æbler fra haven

Grøntsagslasagne med grønkål, squash og linser

Grønkålspastasalat med stegte svampe, avocado og æble

Squash med Mexicansk Inspireret Fyld

Indbagte pastinak-hapsere med persillepesto

Mexicansk aften – the best guac in town

Grillet kartoffelsalat med rucola, peberfrugtspesto og ristede valnødder

Lidt hjælp i hverdagen med veganske og økologiske måltidskasser

Middelhavssalat med smuldret Tofeta

Milkshake med Raw Cake Strawberry Swirl
Gurkemeje latte med mandelmælk og kanel

Superfood Smoothie med Matcha, Hamp og Byggræs

Blomkålssalat med boghvedekerner, grillede squash og peberfrugt

Linsesalat og tahindressing med soltørrede tomater

Chocolate Chip Nice Cream – et sundere alternativ

Stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing

Acai Bowl med Bounty Granola

Mexi-deller med bønner, majs og tomat

Mit køkken – før og efter billeder

Guide til plantemælk i kaffen

Granola med boghvede, cashewnødder og tranebærpulver

Mini pizza med linsemos og grøntsager

Nemme speltboller med havregryn og mandler

Quinoagryde med rød karry, peanutbutter og gurkemeje

Vegansk og økologisk mad leveret til døren

Chili sin carne med Et Lille Twist

No-bake brownie med mocha smag

Sød smoothiebowl med bær og acaipulver

Grønne blinis med farverig topping

Den ultimative guide til en grøn julemenu

Vegansk julesovs

Mac’n’cheese – i en sundere og grønnere udgave

Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

Ovnbagt butternut squash med courgette og linser

Juledrik med syrlig mandelmælk og kanel

Rødkålssalat med quinoa, pekannødder og appelsin vinaigrette

Vegansk smørrebrød + opskrift på æggefri panering

Rødbedesuppe med ristede kikærter

Smørepålæg med linser og rødbede

Kartoffel-porresuppe med kokosbacon

Grønkålssalat med boghvedekerner, rødbede og glaserede rosenkål

Sprød galette med estragoncreme, rødbede og porrer

Kålsalat med cashewdressing, æble og karamelliserede mandler

Efterårsbowl og den skønneste hampedressing med dild

Sprød salat med quinoa, kidney bønner og ristede cashewnødder

Æblebrød med kaffe og crumble (og et kig ind i mit nye køkken)

Cremet pastasauce med peberfrugter og paprika

Dadelkugler med tranebær og vanilje

Tykke pandekager med friske brombær

Overnight oats med vegansk yoghurt og brombær

Guide til Vegansk Sushi

Stegt kartoffelsalat med sæsonens grøntsager og persillecreme

VIDEO: Grillede mexicanske majskolber med lækkert tilbehør

VIDEO: Wraps med Kikærtesalat

Kartoffelsuppe med hvidløg og linser

Fyldte peberfrugter på grillen

Italiensk inspireret salat med nøddeost og balsamico

Vegansk nøddeost (med cashewnødder)

Hjemmelavet kokosyoghurt med mælkesyrebakterier

Nem hverdagsret: One-pot-pasta med fuldkornspasta og grønne linser

Crispy granola med poppet quinoa og bær

Mættende smoothie vafler med banan og hindbær

Cremet one pot pasta med champignon og kokosmælk

Farverig og mættende grød

Proteinvafler med banan og vanilje

Grillet avocado med peberfrugtsfyld

Blomkålssalat med blåbær og cashewdressing

Salatbåde med valnøddefyld og korianderdip

Morgenmadsmuffins med nødder og brombær

Et kig i min kogebog VEGANSK

Hvidløgsdressing med bagt hvidløg

Spinatpandekager

Ris, stegte grøntsager og chili beans

Inspiration til en vegansk madpakke

Lun quinoa bowl med linser, grønt og hoisin sauce

Perlebyg, bagt blomkål og rucola pesto

Grøn Smoothie Bowl med Peanutbutter Granola

Sød kartoffelskiver med spinat, kikærter og mango chutney

Veganske bananpandekager

Buddha bowl med BBQ kikærter og stegt broccoli

Overnight oats a la æblekage

Forårsruller med søde kartofler og linser

Veganske æbleskiver

Linsesteg med svampe og nødder

Sunde romkugler

Let salat med avocado, rødløg og grønne linser

Morgenmadsmuffins

Kartoffelsalat med quinoa og grønt

Kold kartoffelsalat med peberfrugtsdressing

Sommersalat med jordbær

Glutenfri pandekager (uden mælk & æg)

Gulerodskage med kokosflødeskum

Veganske Hveder – Bløde Bamseboller med Kardemomme

Ærtefalafler

Mælkefri Vaffel Islagkage

Vegansk Ostesovs med Kartofler & Cashewnødder

Hjemmelavet Nutella med Hasselnødder

Spinat Vaffel Burgere med Linsebøffer

Hjemmelavet Marmelade med Dadler & Chiafrø

Pastasalat med Peberfrugt Pesto

Blomkåls Sushi med Gurkemeje og Grønt

Dessert vafler med fuldkorn

Vegansk aioli

Falafel vafler

Avocado smoothie med æble og spinat

Sød kartoffel vafler

Rødbede falafler

Vegansk tzatziki

Sunde bananvafler

Marys pandekager

Luksus Boller med Ølandshvede

Oliefri fritter

Bønnepostej med ristede mandler

Dadelkugler med appelsin og pistacie

Rom konfekt med nødder og mørk chokolade

Pastasalat med grønkål og avocadodressing

Kålchips på 15 minutter

Butterdejspakker med svampe og rucola pesto

Cremet Jordskokkesuppe med kål-quinoa topping

Kødfri enchiladas med glutenfri pandekager

Spicy Grøntsagsfalafler

Glutenfrie græskarmuffins med vaniljefrosting

Brunch Pandekager med Kokos og Banan

Gazpacho – Kold Tomatsuppe

Oliventapenade med peberfrugt

Agurkeruller med Artiskokcreme

Hampemælk med vanilje

Cremet grøntsagsovs med mange formål

Mættende hokkaidosuppe med røde linser og ingefær

Blomkålsbearnaise

Ovnbagte Græskarfritter med Hoisin Sauce

Quinoa sushi

Græskardeller med røde linser og karrypasta

Sukkerfri bønnebrownies

Glutenfrit softkernebrød

Glutenfri havreboller

Carrot Dogs – veganske hotdogs

Hjemmelavet remoulade

Mandel Mayo

Pasta drys

Glutenfrie tofu pandekager

Ærtesuppe med broccoli og wasabi

Sukkerfri cashew kager
