Bagt Brucschetta med Hjemmedyrkede Tomater og Hvidløg
Forb. tid10 minuttermin
Tilb. tid10 minuttermin
Samlet tid20 minuttermin
Ret: Antipasto, Forret
Køkken: Italiensk
Servings: 6brød
Author: Johanne Mosgaard
Ingredienser
1lille rødløg
3-4fedhvidløg
4-5tomater
6spskolivenolie
6skiverbrød, fx fuldkornstoastbrød
6spskvegansk smøreostfx Violife med hvidløg og urter
frisk timian
friskkværnet peber
flagesalt
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Start med at lave toppingen: Hak rødløg og hvidløg helt fint, brug fx en minihakker. Skær tomater i små stykker. Vend løg, hvidløg og tomater med olivenolie.
Læg de seks stykker brød på en bagerist med bagepapir og fordel toppingen på brødene. Top med små stykker af den veganske smøreost, frisk timian, friskkværnet peber og flagesalt.
Bag dine bruschetta i ovnen i ca. 10 minutter til brødet er gyldnet og den veganske ost er smeltet.