Bagt havregrød (baked oats) med kanel
Denne opskrift er ment som et morgenmåltid til 1 person eller til 2 personer hvis du spiser den som et mellemmåltid.
Servings: 0 personer
Author: Johanne Mosgaard
- 1 moden banan (kan erstattes af 1 dl æblemos eller græskarmos)
- 2 dl plantedrik fx havre- eller sojadrik
- 2 dl havregryn
- 1 scoop (20 g) (vegansk) proteinpulver fx med vaniljesmag
- 1/2 tsk vaniljepulver eller 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk stødt kanel
- 1/2 tsk bagepulver
- 1 spsk chiafrø
- 2 spsk sirup fx ahornsirup
Topping
- 2 tsk sukker
- 1/4 tsk kanel
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Blend alle ingredienserne sammen i en blender eller i en skål med en stavblender. Du bestemmer selv, om du bevarer lidt bid i havregrynene eller om du blender en helt cremet dej.
Hæld dejen i en skål der tåler ovn. Fx en keramikskål eller et lille glasfad der tåler varmen.
Bland sukker og kanel og drys ud over dejen. Bag i ca. 20-25 minutter afhængig af ovn og hvor fast i konsistensen du ønsker dine baked oats.