Bagt havregrødsmuffins med blåbær, cashewnødder og kokos
Mættende og lækre som mellemmåltid. De er naturligt fri for gluten, hvis du ikke tåler spor af gluten, bør du anvende en glutenfri havregryn.
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Servings: 16 muffins
Author: Johanne Mosgaard
- 2 bananer
- 0,5 dl sirup fx ahornsirup
- 2 dl plantedrik fx havre- eller mandeldrik
- 100 g cashewnødder
- 150 g finvalsede havregryn eller havremel
- 50 g groft kokosmel
- 100 g frosne vilde blåbær
- 1 tsk bagepulver
- 25 g vegansk proteinpulver med vaniljesmag fx Plantforce eller 2 tsk vaniljesukker
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Mos bananer i en skål. Tilsæt sirup og plantedrik.
Hak cashewnødder groft og tilsæt til væsken. Tilsæt også havregryn, kokosmel, bagepulver og proteinpulver. Rør det hele godt sammen.
Fordel i muffinsforme - jeg bruger silikoneforme (har ikke testet dem i papirsforme).
Bag i ca. 25 minutter og lad dem herefter køle HELT af på en rist inden du tager dem ud af formene.
Dine muffins er nu klar til at blive spist - perfekte som mellemmåltid. Opbevar dem i køleskabet!