Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Bagt knoldselleri og rosenkål med balsamico glace og frisk timian
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
35
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret:
Tilbehør
Køkken:
dansk
Servings:
0
Author:
Johanne Mosgaard
Ingredients
1
knoldselleri
300
g
rosenkål
3
spsk
olivenolie
2-3
spsk
balsamico glace
alternativt sirup
1
tsk
salt
friskkværnet peber
1
håndfuld frisk timian
Instructions
Skær knoldselleri og rosenkål i små stykker. Vend med olie, balsamico glace, salt, peber og frisk timian.
Bag ved 200 grader varmluft i ca. 30-35 minutter, vend gerne rundt i det halvvejs. Bag du let kan stikke en gaffel igennem knoldselleri stykkerne.
Server som tilbehør til fx en frisk salat og stegte portobello svampe.