Fuldkornswraps med hummus, falafel og friske grøntsager
Lækre wraps - perfekte til madpakken, til frokosten eller som aftensmad. Brug lige det fyld du har lyst til, dette er blot et eksempel på hvad jeg elsker i mine wraps. Du kan købe fuldkornstortillas i de fleste supermarkeder.
Servings: 4 wraps
Author: Johanne Mosgaard
- 1 squash
- 1/2 agurk
- 1 rød snackpeber
- 1/4 rød spidskål
- 2 gulerødder
- ca. 300 g falafler hjemmelavede eller færdigkøbte
- 4 spsk hummus købt eller hjemmelavet
- 4 store fuldkornstortillas
- chilimayo eller sød chilisauce
- evt. en smule olivenolie
Start med at skylle alle grøntsager og snitte dem. Skræl aflange strimler af squash med en grøntsagsskræller, skær peberfrugt, agurk og gulerødder i aflange strimler. Hak rød spidskål fint.
Hvis det skal være ekstra nemt, så kan du købe både færdiglavet hummus og falafler i de fleste supermarkeder, men hjemmelavede smager selvfølgelig ekstra godt. Steg falaflerne så de er lune og er gyldne.
Se video i blogindlægget som linker til min Instagramprofil @Englerod, hvor jeg ruller mine wraps, så enderne holder sig lukket.
Smør hummus midt på tortillaen, læg squashskiver, grøntsagsstrimler og finthakket spidskål, stegte falafler og top med enten sød chili sauce eller chilimayo.
Start med at folde siderne ind over midten og rul den sammen. Skær over på midten inden servering.