en lille håndfuld friske urterfx persille, rosmarin eller timian
8dl kogende vand
1grøntsagsbouillon terningeller tilsvarende
ca. 1dl fuldfed kokosmælk+ lidt ekstra til topping
40gpinjekerner
olivenolie til stegning
friskkværnet peber
salt
Instructions
Pil og hak løg groft. Varm en stor gryde med lidt olie og steg løgene til de er gennemsigtige. Pil hvidløg og hak hvidløg groft, tilsæt til gryden og lad det stege lidt med.
Tilsæt alle de frosne grøntsager i gryden sammen med krydderurter. Rør grøntsagsbouillon ud med kogende vand og hæld det i gryden. Bring grydens indhold i kog og lad det koge i ca. 10 minutter.
Tilsæt kokosmælk og blend grydens indhold helt cremet med en stavblender. Smag til med rigeligt peber og salt efter smag.
Rist pinjekerner på en tør pande og server dem som topping på suppen med et “drizzle” kokosmælk og ekstra peber.