Kokospandekager uden mælk og æg
Skønne pandekager med banan og kokos. Perfekte til brunchbordet! Brug gerne en slip-let pande.
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Servings: 0 personer
Author: Johanne Mosgaard
- 2 små modne bananer
- 5 dl vand
- 200 g havregryn fx glutenfri havregryn
- 75 g groft kokosmel
- 2 tsk vaniljesukker
- 1,5 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- olie eller smørbar til stegning
Til servering
- ahornsirup
- banan skåret i skiver
- mandelsmør
- groft kokosmel
Blend alle ingredienserne godt igennem i blenderen og lad herefter dejen stå på køkkenbordet og trække i 5-10 minutter, så den suger væsken til sig.
Varm en god slip-let pande ved middel-høj varme (ikke FOR varm) med lidt olie og steg små tykke pandekager. Steg dem gyldne på begge sider. Dejen er ret tyk, så brug fx en ske til at fordele dejen til små runde pandekager.
Server fx med mandelsmør, ahornsirup, bananskiver og groft kokosmel.