Mini bananpandekager - bananskiver vendt i pandekagedej
Forb. tid5 minuttermin
Tilb. tid20 minuttermin
Samlet tid25 minuttermin
Servings: 4personer
Author: Johanne Mosgaard
Ingredienser
200ghvedemel
4spsksukker
1tskbagepulver
2tskvaniljesukker eller 1 vaniljestang
1nipsalt
4dlmælkfx plantedrik, soja- eller havredrik
4modne bananer
smør til stegningfx smørbar blok
Til servering
friske bær
ahornsirup
Sådan gør du
Hæld de tørre ingredienser i en skål og pisk dem sammen med mælk. Skær bananer i ca. 1/2-1 cm tynde skiver og vend dem i skålen med dej, sørg for at de ikke hænger sammen.
Varm en pande med smør og tag bananerne op af skålen med en gaffel og læg dem på panden en efter en. Fortsæt med alle bananskiverne. Brug overskydende dej til at lave ekstra (brunch størrelse) pandekager.