Sprød Choko Granola med mandler og kokos
5 ingredienser blandes sammen og bages i ovnen, lad det køle af og så har du en lækker og sprød granola!
Servings: 1 stort glas
Author: Johanne Mosgaard
- 200 g grovvalsede havregryn
- 150 g mandler
- 2 spsk kakaopulver
- 50 g groft kokosmel eller kokosflager
- ca 0,5 dl ahornsirup
- 1 nip salt
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Læg et stykke bageark på en bageplade og hæld alle ingredienserne derpå og bland det godt sammen med fingrene. Fordel det ud på bagepladen.
Bag i ca. 15-20 minutter - rør gerne rundt i det når det har bagt halvdelen af tiden.
Lad det køle helt af på bagepladen før du hælder i en beholder. Opbevar i en lufttæt beholder, så kan det holde sig i flere uger, hvis det ikke er spist inden.