Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Veganske pandekager
Klassiske veganske pandekager uden mælk og æg. Skønne som dessert med friske bær eller brug dem til en pandekagelagkage som vidst på billedet.
Forb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Ret:
Dessert
Køkken:
dansk
Servings:
4
personer
Author:
Johanne Mosgaard
Ingredienser
4
dl
plantedrik
f.eks. havremælk eller mandelmælk
1
tsk
bagepulver
1/2
tsk
vaniljepulver eller vaniljesukker
1/2
tsk
kardemomme
2
spsk
sukker
fx kokos eller rørsukker
200
g
hvedemel
olie til stegning
fx raps- eller kokosolie
Sådan gør du
Pisk alle ingredienserne sammen med et piskeris. Pisk det godt, så der ikke er klumper i dejen.
Lad dejen stå på køkkenbordet og trække et kvarters tid inden du begynder og stege pandekagerne.
Varm en pande til middel varme (ikke for varm) med lidt olie.
Fordel ca. 1 dl dej på panden, sørg for hurtigt at få fordelt dejen til hele panden ved at tippe panden.
Steg pandekagerne til de er let gyldne på begge sider. Fortsæt med resten af dejen.
Server pandekagerne med dit yndlings fyld! Fx sukker og syltetøj eller is.
Noter
Til ovenstående pandekagelagkage skal du gange opskriften med fire.