Brunch Pandekager med Kokos og Banan

Søde og svampede bananpandekager med kokos. Server dem til morgenmad i weekenden sammen med lidt ahornsirup, bananskiver og ekstra kokosmel. De er super nemme at lave, du skal blot bruge en blender (eller stavblender) og en slip-let pande. Pandekagerne er i øvrigt glutenfri, hvis du bruger glutenfrit havremel.

Veganske Brunch Pandekager med Kokos

Kokospandekager uden mælk og æg

Skønne pandekager med banan og kokos. Perfekte til brunchbordet! Brug gerne en slip-let pande.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Dessert, Morgenmad
Antal: 0 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Equipment

  • Blender (eller stavblender)
  • Slip-let pande

Ingredienser

  • 2 små modne bananer
  • 5 dl vand
  • 200 g havregryn fx glutenfri havregryn
  • 75 g groft kokosmel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • olie eller smørbar til stegning

Til servering

  • ahornsirup
  • banan skåret i skiver
  • mandelsmør
  • groft kokosmel

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne godt igennem i blenderen og lad herefter dejen stå på køkkenbordet og trække i 5-10 minutter, så den suger væsken til sig.
  • Varm en god slip-let pande ved middel-høj varme (ikke FOR varm) med lidt olie og steg små tykke pandekager. Steg dem gyldne på begge sider. Dejen er ret tyk, så brug fx en ske til at fordele dejen til små runde pandekager.
  • Server fx med mandelsmør, ahornsirup, bananskiver og groft kokosmel.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.