Søde og svampede bananpandekager med kokos. Server dem til morgenmad i weekenden sammen med lidt ahornsirup, bananskiver og ekstra kokosmel. De er super nemme at lave, du skal blot bruge en blender (eller stavblender) og en slip-let pande. Pandekagerne er i øvrigt glutenfri, hvis du bruger glutenfrit havremel.
Kokospandekager uden mælk og æg
Skønne pandekager med banan og kokos. Perfekte til brunchbordet! Brug gerne en slip-let pande.
Antal: 0 personer
Equipment
- Blender (eller stavblender)
- Slip-let pande
Ingredienser
- 2 små modne bananer
- 5 dl vand
- 200 g havregryn fx glutenfri havregryn
- 75 g groft kokosmel
- 2 tsk vaniljesukker
- 1,5 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- olie eller smørbar til stegning
Til servering
- ahornsirup
- banan skåret i skiver
- mandelsmør
- groft kokosmel
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne godt igennem i blenderen og lad herefter dejen stå på køkkenbordet og trække i 5-10 minutter, så den suger væsken til sig.
- Varm en god slip-let pande ved middel-høj varme (ikke FOR varm) med lidt olie og steg små tykke pandekager. Steg dem gyldne på begge sider. Dejen er ret tyk, så brug fx en ske til at fordele dejen til små runde pandekager.
- Server fx med mandelsmør, ahornsirup, bananskiver og groft kokosmel.