Sprøde og lækre kålchips. Med kun fem minutters forberedelse og ca. 10 minutter i ovnen, har du hurtigt lækre snacks til aftenhyggen på sofaen, eller som tilbehør til tapas. Jeg har både lavet dem med palmekål og grønkål og begge dele smager skønt.
Opskrift til 2 personer
1 bundt palmekål eller ca. 100 gram grønkål
1-2 tsk. olivenolie
Salt eller sojasauce
Krydderier efter smag; eksempelvis 1 tsk. liquid smoke el. røget paprika, 1 tsk. løg- eller hvidløgspulver og en smule chilipulver.
Start med at skære stænglen fra kålen, og skær derefter kålen i mindre stykker. I en skål blandes olivenolie, salt og alle krydderierne og kålen vendes deri.
De krydrede kål lægges på en bageplade med bagepapir, og bages ved 175 grader varmluft i ca. 10 minutter (hold godt øje med dem!).
De sprøde chips er nu klar til at blive spist!