Små snacks med hasselnødder, dadler, marcipan, mørk chokolade og romessens. Perfekte at servere i juletiden, eksempelvis sammen med en lækker kop chai te lavet på mandelmælk.
Opskrift til ca. 10 stykker konfekt
100 gram hasselnødder
100 gram tørrede dadler
1 tsk. romessens
ca. 100 gram marcipan
50 gram mørk chokolade
Frysetørret bær og finthakkede nødder til topping
Hak hasselnødder og dadler fint i en minihakker eller en foodprocessor. Tilsæt romessens og bland det hele godt sammen. Fordel massen i en mindre firkantet kasse (madpakke størrelse) med bagepapir i, tryk det den godt ud. Rul marcipanen ud med bagepapir mellem kagerullen og marcipanen. Marcipanen fordeles ovenpå det andet og trykkes også godt ud
Det hele skæres ud i små firkanter og tages op af kassen. Chokoladen smeltes i et vandbad eller i en chokoladesmelter. Med en teske smøres den smeltede chokolade ovenpå de små firkanter. Drys med frysetørret bær, hakkede nødder eller andet krymmel
Når chokoladen er tør er de klar til at blive spist