Dette opslag indeholder affiliate links til Helsehelse.dk
Opskrift til 6 store vafler
4 modne bananer
3 dl plantemælk, f.eks. havremælk eller rismælk
2 spsk. chia- eller hørfrø
2 spsk. kokossukker
1 tsk. vaniljepulver
1/2 tsk. bagepulver
150 gram fuldkornsmel eller havremel for glutenfri vafler
Alt blendes sammen i en blender med undtagelse af mel (du kan også blende det i en skål med en stavblender). Mel tilsættes lidt efter lidt i blenderen og der blendes undervejs. Lad dejen stå og trække et kvarters tid inden brug.
Varm dit vaffeljern op. Når det lyser grønt tilsættes ca. 1 dl dej per plade og vaffeljernet lukkes. Lad det bage indtil dit vaffeljern igen lyser grønt, ca. 5 minutter.
Server vaflerne med agavesirup og frisk frugt. Eksempelvis til søndagsmorgenmaden med en lækker kop kaffe og