Overnight oats kan laves på mange forskellige måder. Første gang jeg serverede overnight oats for min mand, beskrev han det som at få kage til morgenmad. Siden har vi lavet det mange gange og i mange varianter. Denne variant smager lidt a la æblekage, men er selvfølgelig noget sundere. Lav den aftenen før og nyd den næste morgen.
Opskriften indeholder links til min webshop GreenOS.dk
Morgenmad til 1 person
50 g havregryn
1 spsk kokossukker
1 spsk chiafrø
1 tsk kanel
3 spsk æblemos, hjemmelavet eller brug evt. Urtekrams sukkerfri æblemos
1-2 dl plantedrik, f.eks. cashewdrik eller mandeldrik for ekstra forkælelse
Bland havregryn, kokosukker, chiafrø og kanel i et glas. Tilsæt æblemos, rør rundt og dæk det med plantedrik, bland det hele sammen. Luk låg på glasset og stil det i køleskabet natten over.
Næste morgen har du et skønt morgenmåltid, der også er let, at tage med på farten.
Glutenfri tip: Benyt glutenfri havregryn