I dag har min kogebog VEGANSK ligget nummer 1 på bestsellerlisten over kogebøger og nummer 3 af alle bøger på Saxo. Jeg havde slet ikke turde drømme, om en så varm modtagelse som bogen har fået, men jeg er utrolig stolt og taknemmelig. For at fejre det tænkte jeg, at jeg lige ville dele denne lækre sommersalat fra bogen.
Kogebogen kan købes lige her.
Blomkålssalat med blåbær og cashewdressing
Author:
Prep time:
Total time:
Serves: 4 personer
Jeg er vild med blomkål. Blomkål er en meget alsidig grøntsag, der kan bruges til mange ting og også bruges flere gange i min kogebog. Du finder denne opskrift på side 73 i min kogebog VEGANSK.
Ingredients
- 1/2 blomkålshoved
- 100 g soltørrede tomater
- 1 bakke blåbær
- 100 g rucola
- <b>Cashewdressing</b>
- 100 g cashewnødder (lægges i blød i mindst 2 timer)
- ca. 2 dl vand
- 1 spsk æblecidereddike
- saft af 1/2 citron
- havsalt og friskkværnet peber
Instructions
- Skær blomkål i mindre stykker og riv det groft. Hak soltørrede tomater fint.
- Vend revet blomkål med de hakkede soltørrede tomater og rucola og top med blåbær.
- <b>Lav cashewdressing</b>: Blend de iblødlagte cashewnødder med nyt vand, æblecidereddike, og citronsaft. Smag til med salt og peber.
- Server salaten med den skønne cashewdressing og brug den som tilbehør til andre grønne retter.