Farverig og mættende grød

Et farverigt morgenmåltid med sunde og nærende ingredienser. Jeg bruger Pitaya pulver for den flotte farve, men det kan undlades, hvis du ikke har det i dit køkken. Jeg elsker at eksperimentere med farver, superfoods er geniale til, at lave smuk regnbuemad. Grøden kan både spises kold (som overnight oats) eller som en varm grød. 

Dette indlæg indeholder affiliate links til GreenGoddess.dk 

Farverig superfood grød
Author: Johanne Mosgaard
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1 person
Farverig grød med en masse gode ingredienser. Har du ikke alle ingredienserne på listen, kan du blot bruge den som inspiration og bruge de ingredienser du nu har liggende.
Ingredients
  • 50 g finvalsede havregryn
  • 2 spsk groft kokosmel
  • 1 spsk chiafrø
  • <a href=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=21453&bannerid=42770&htmlurl=https://www.greengoddess.dk/butik/magiske-ingredienser/rawnice-pitaya-pulver/”>1 tsk <u>pitaya pulver</u></a>
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1 knivspids havsalt eller himalayasalt
  • 2-3 dl plantemælk, f.eks. havre- eller cashewmælk
  • En smule limesaft
  • Friske bær til servering
Instructions
  1. Kold overnight grød: Bland alle de tørre ingredienser, tilsæt 2 dl plantemælk og en smule limesaft. Bland ingredienserne sammen og stil dem i en lukket beholder natten over. Server grøden kold næste morgen med friske bær.
  2. Varm grød: Bland alle de tørre ingredienser, tilsæt 3 dl plantemælk og en smule limesaft. Kog grøden op under omrøring i 3-4 minutter og tag den af varmen. Top med friske bær og server med det samme.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.