Fluffy pandekager med friske brombær. Perfekt som dessert eller til brunchbordet i weekenden. Brombærerne giver en dejlig syrlig smag til pandekagerne. Du kan selvfølgelig også bruge andre bær.
Tykke pandekager med friske brombær
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4 personer
Ingredients
- 200 g hvedemel
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 50 g rørsukker
- 3 dl plantemælk, f.eks. havre- eller rismælk
- 150 g brombær
- Kokosolie eller vegansk smør til stegning
Instructions
- Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt plantemælk og rør godt rundt imens.
- Vend de hele brombær i dejen og lad dejen hvile i 10 minutter inden brug.
- Varm en god slip-let pande med en klat olie eller vegansk smør.
- Steg de små pandekager (ca. 1 dl dej per pandekage) på begge sider til de er let brune.
- Server med sirup og ekstra bær.