Reklame – skål og superfoods fra Yana Copenhagen
Nice Cream, også kendt som bananis er ikke raketvidenskab, men det kræver alligevel en smule viden at skabe den perfekte cremede Nice Cream, så det ikke bare bliver en banansmoothie. Nina fra Plantepusherne har lavet en udførlig guide til at lave Nice Cream som du finder lige her. Nice Cream kan varieres på mange forskellige måder. Du kan f.eks. tilsætte kakaopulver, frosne bær eller superfoods for forskellige smagsvarianter og farver. Jeg giver dig her et bud på en simpel variant, med vanilje og kakaonibs for en chocolate chip lignende smag.
Chocolate chip nice cream – et sundere alternativ
Author:
Prep time:
Total time:
Serves: til 1 person
Cremet og lækker Nice Cream af naturlige ingredienser. Intet tilsat sukker, kun den naturlige sødme fra modne bananer og baobab. Kakaonibs giver dig en knasende let syrlig kakaosmag. Perfekt som et sødt mellemmåltid eller dessert.
Ingredients
- 2-3 frosne bananer
- 1 spsk nøddesmør, f.eks. mandel- eller cashewsmør
- 1/2 tsk vaniljepulver
- 1 tsk baobabpulver (kan undlades)
- 1 spsk kakaonibs
- ekstra kakaonibs til topping
Instructions
- Blend frosne bananer, nøddesmør i en foodprocessor (eller en meget god blender). Tjek linket til “Nice Cream guide” øverst i dette indlæg, hvis du ikke tidligere har lavet Nice Cream.
- Tilsæt vaniljepulver, baobabpulver og kakaonibs når din Nice Cream er cremet. Blend igen.
- Server din Nice Cream med ekstra kakaonibs.