Blåbær-bananmuffins med havregryn og mandler

Jeg er i fuld gang med at øve retter til Ellas madpakke til når hun starter i vuggestue om et par uger. Forleden lavede jeg disse grove blåbærmuffins og de var et stort hit som en formiddags- eller eftermiddagssnack. 

Blåbærmuffins

Se også min opskrift på brombærmuffins.

Blåbær-bananmuffins med havregryn og mandler

Tilb. tid20 minutter
Ret: Snacks, Sødesager
Antal: 0 muffins
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 2 dl plantemælk, f.eks. havremælk
  • 100 g mandler
  • 50 g kokoschips
  • 100 g havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 80 g hvedemel eller speltmel
  • 100 g frosne blåbær (eller andre bær)

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  • Mos de modne bananer i en skål og tilsæt plantemælk.
  • Tilsæt hakkede mandler, kokoschips og havregryn i skålen med most banan. Tilsæt bagepulver og mel og rør det hele godt sammen og vend de frosne bær i dejen. 
  • Fordel dejen i 12-14 muffinforme, jeg bruger silikoneforme. 
  • Bag i ca. 20 minutter. Lad dem køle af og opbevar dem i køleskabet. Perfekte til madpakken, som en snack for børn og voksne. 
2 Comments
    1. så kan de også sagtens bages ved under og overvarme, men skal blot have 5 minutter mere vil jeg tro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.