Nem og lækker opskrift på pastasalat med fuldkornspasta, stegte grøntsager, kikærter, sød paprika og friske krydderurter. Du kan også vælge at blande den med min opskrift på peberfrugtspesto (eller en købe pesto), hvis den skal have lidt ekstra smag. Du kan fx bruge pastasalaten som en måltidssalat til frokost eller i madpakken.
Pastasalat med stegte grøntsager og kikærter
Denne pastasalat kan serveres både varm og kold og er derfor perfekt både at servere til aftensmad - og tage rester med på madpakken! Prøv den også med peberfrugtspesto linket øverst i blogindlægget.
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid12 minutter min
Samlet tid22 minutter min
Ret: Frokost, Salat
Antal: 0 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
- 250 g fuldkornspasta
- 2 forårsløg
- 1-2 fed hvidløg
- 1-2 røde snackpebre
- 1 bundt asparges
- 240 g kogte kikærter svarer til en dåse drænede kikærter
- 3 tsk sød paprika
- en håndfuld friske krydderurter fx timian og oregano
- 2 spsk olivenolie
- salt efter smag
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog pasta efter pakkens anvisning.
- Hak forårsløg (inkl. den grønne del) og hvidløg. Fjern kernehus fra peberfrugter og knæk enden af asparges. Skær dem begge i skiver.
- Varm en stor pande med olie og steg alle grøntsagerne. Tilsæt sød paprika, lidt salt og finthakkede krydderurter. Steg indtil grøntsagerne er stegt møre.
- Si vandet fra pastaen og tilsæt pastaen på panden. Vend det hele godt sammen. Pastaen er nu klar til at blive serveret. Kan spises både varm og kold.