Pift morgenmaden op med en lækker granola med kakao, mandler og kokos. Du skal bruge 5 ingredienser – så kan du lave denne lækre granola hurtigere end du kan nå ned og købe en færdig granola i supermarkedet. Jeg serverer min granola til sojayoghurt, frisk frugt og bær.
Sprød Choko Granola med mandler og kokos
5 ingredienser blandes sammen og bages i ovnen, lad det køle af og så har du en lækker og sprød granola!
Antal: 1 stort glas
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
- 200 g grovvalsede havregryn
- 150 g mandler
- 2 spsk kakaopulver
- 50 g groft kokosmel eller kokosflager
- ca 0,5 dl ahornsirup
- 1 nip salt
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
- Læg et stykke bageark på en bageplade og hæld alle ingredienserne derpå og bland det godt sammen med fingrene. Fordel det ud på bagepladen.
- Bag i ca. 15-20 minutter - rør gerne rundt i det når det har bagt halvdelen af tiden.
- Lad det køle helt af på bagepladen før du hælder i en beholder. Opbevar i en lufttæt beholder, så kan det holde sig i flere uger, hvis det ikke er spist inden.