Choko Granola med Mandler og Kokos

Pift morgenmaden op med en lækker granola med kakao, mandler og kokos. Du skal bruge 5 ingredienser – så kan du lave denne lækre granola hurtigere end du kan nå ned og købe en færdig granola i supermarkedet. Jeg serverer min granola til sojayoghurt, frisk frugt og bær.

vegansk yoghurt med granola

Sprød Choko Granola med mandler og kokos

5 ingredienser blandes sammen og bages i ovnen, lad det køle af og så har du en lækker og sprød granola!
Antal: 1 stort glas
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 200 g grovvalsede havregryn
  • 150 g mandler
  • 2 spsk kakaopulver
  • 50 g groft kokosmel eller kokosflager
  • ca 0,5 dl ahornsirup
  • 1 nip salt

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Læg et stykke bageark på en bageplade og hæld alle ingredienserne derpå og bland det godt sammen med fingrene. Fordel det ud på bagepladen.
  • Bag i ca. 15-20 minutter - rør gerne rundt i det når det har bagt halvdelen af tiden.
  • Lad det køle helt af på bagepladen før du hælder i en beholder. Opbevar i en lufttæt beholder, så kan det holde sig i flere uger, hvis det ikke er spist inden.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.