En skøn og cremet dip/spread/hummus eller hvad du nu vil kalde det til grøntsagsstænger, brød, knækbrød, i wraps eller salater.
Edamame-avocado dip
Forb. tid10 minutter min
Samlet tid10 minutter min
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
- 200 g frosne afskallede edamame bønner
- 1 lille håndfuld frisk koriander (kan undlades)
- 1-1,5 moden avocado
- 1-2 fed hvidløg
- 1,5 spsk tahin
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 tsk salt
- 1/2-1 dl vand
- 1 lime
- 1 tsk sesamfrø
Sådan gør du
- Hæld kogende vand over de frosne edamame bønner og lad dem stå i ca. 5 minutter. Si vandet fra.
- Blend edamame bønner med frisk koriander, avocado, hvidløg, tahin, olivenolie, saften fra en halv lime, salt og vand efter behov. Blend den helt cremet!
- Server med lidt ekstra olivenolie, limesaft, koriander og sesamfrø på toppen. Server fx til grøntsagsstænger, knækbrød eller i en salat, sandwiches mm.