Edamame-avocado dip

En skøn og cremet dip/spread/hummus eller hvad du nu vil kalde det til grøntsagsstænger, brød, knækbrød, i wraps eller salater.

edamame avocado dip

Edamame-avocado dip

Forb. tid10 minutter
Samlet tid10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 200 g frosne afskallede edamame bønner
  • 1 lille håndfuld frisk koriander (kan undlades)
  • 1-1,5 moden avocado
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1,5 spsk tahin
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2-1 dl vand
  • 1 lime
  • 1 tsk sesamfrø

Sådan gør du

  • Hæld kogende vand over de frosne edamame bønner og lad dem stå i ca. 5 minutter. Si vandet fra.
  • Blend edamame bønner med frisk koriander, avocado, hvidløg, tahin, olivenolie, saften fra en halv lime, salt og vand efter behov. Blend den helt cremet!
  • Server med lidt ekstra olivenolie, limesaft, koriander og sesamfrø på toppen. Server fx til grøntsagsstænger, knækbrød eller i en salat, sandwiches mm.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.