Den nemmeste hverdagsret med simple ingredienser du nemt kan have liggende i køkkenskab og fryser, så retten nemt kan laves på travle dage. Juster selv smagen efter, hvor spicy du ønsker din ret.

One pot med karry og nudler
Den nemmeste one pot med nudler og karry. Tilpas selv hvor spicy den skal være med chili - hvor stærk den er afhænger også af hvor stærk din karry er.
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Antal: 0 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
- 1-2 tsk madras karry
- 1 tsk chiliflager kan undlades
- 1 tsk stødt koriander
- 1/2 grøntsagsbouillonterning
- 1 tsk friskrevet ingefær (eller 1/2 tsk stødt ingefær)
- 1-2 tsk rød karrypasta
- ca. 300-400 g frosne grøntsager fx en blanding af frosne edamamebønner, broccoli og suppeurter
- 5 dl vand
- 400 g kokosmælk (1 dåse)
- 200 g risnudler eller anden slags nudler
- 240 g kogte kikærter (1 dåse drænede kikærter)
- sojasauce eller salt
Sådan gør du
- Rist krydderier, bouillon, friskrevet ingefær og karrypasta i en stor gryde eller wok. Tilsæt de frosne grøntsager, vand og kokosmælk. Bring grydens indhold i kog.
- Tilsæt nudlerne og lad retten simre til nudlerne (kogetid afhænger af typen af nudler) er kogt al dente.
- Tilsæt til sidst de kogte kikærter. Smag til med sojasauce eller salt.