Proteinpandekager med kanel og vanilje, serveret med mandelsmør og æble. Et lækkert mellemmåltid til den lette sult eller til morgenmad.
Proteinpandekager med kanel og vanilje
Veganske pandekager med banan og ekstra protein så de mætter ekstra godt. Et perfekt mellemmåltid!
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Mellemmåltid, Morgenmad
Antal: 20 små pandekager
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
- 1 banan
- 4 dl vand
- 2,5 dl havregryn
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk vaniljepulver eller 2 tsk vaniljesukker
- 2 scoop (40 g) (vegansk) proteinpulver med vaniljesmag
- 1,5 dl hvedemel evt. boghvedemel for glutenfri udgave
- neutral olie til stegning fx raps eller kokos
Tilbehør
- mandelsmør eller peanut butter
- æble skåret i skiver
Sådan gør du
- Blend alle ingredienser helt cremet. Lad dejen hvile på køkkenbordet i ca. 15 minutter (vigtigt).Varm en pande og tilsæt en smule neutral olie. Jeg bruger en keramisk pande, du kan også bruge en slip-let pande.
- Steg pandekagerne ved middel-høj varme. Det er vigtigt at panden ikke er for varm! Der kan være 3-4 pandekager på en pande af gangen.
- Server pandekagerne med nøddesmør, fx mandelsmør og friske skiver æble. Enjoy!! 😋
Noter
Tip: Har du ikke proteinpulver kan det erstattes af et par ekstra spiseskefulde mel.