Syltede rødløg. Havde en opskrift i min første kogebog som jeg skrev i 2014. De syltede rødløg er stadig lige så lækre at lave i 2021. Så du får her min nemme opskrift på syltede rødløg. Brug dem som tilbehør til alt fra salater og wraps til burgere og mexicansk mad. De giver maden et dejligt syrligt twist og pynter også flot.
Syltede rødløg
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Antal: 1 stort glas
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
- 4-5 rødløg
- 2,5 dl eddike
- 1 dl vand
- 1 dl sukker
- 4-5 laurbærblade
Sådan gør du
- Skær løg i tynde skiver, læg dem i et stort glas (med tilhørende låg, fx weck glas) sammen med laurbærblade. Fyld gerne glasset helt op.
- Kog eddike, vand og sukker i en gryde. Kog indtil sukkeret er opløst. Hæld den kogende eddikelage udover rødløgene. Læg låg på og lad glasset stå på køkkenbordet og køle af.
- Kan opbevares i et mørkt skab indtil det bliver åbnet. Efter åbning opbevares det i køleskabet. De syltede rødløg kan holde sig i flere uger efter åbning. Nyd de syltede rødløg i salater, burgere, pitabrød, wraps og meget mere.