Frisk kålssalat med brombær, æble, granatæble og appelsinsaft. En skøn grønkålssalat med masser af syrlighed og sødme fra de friske bær. En salat der også kunne passe på julebordet.
Grønkålssalat med brombær, æble og granatæblekerner
Forb. tid10 minutter min
Samlet tid10 minutter min
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
- 150-200 g grønkål
- 2 små æbler
- 100 g brombær
- 50 g granatæblekerner
- 100 g salatost, fx Violife Greek Bloch eller tofeta
- 1 appelsin
Sådan gør du
- Fjern stilken fra kål og hak det fint. Skær æbler i tynde skiver. Bland det hakkede kål med æbleskiverne, brombær, granatæblekerner og smuldr osten med fingrene og vend det med salaten.
- Skær appelsin over på midten og pres saften ud over salaten. Server salaten som en tilbehørssalat til varme retter i hele efteråret og i løbet af vinteren. Kunne også fungere som en dejlig frisk salat til den tunge julemad.