Lækker og let salat med friske salatblade og spirer, quinoa, hindbær og hampefrø. Serveret med balsamico eddike eller balsamico glaze. Serveres som tilbehør eller som en salat til den lette sult. En simpel og lækker salat.
Frisk salat med quinoa, hindbær og hampefrø
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Antal: 4 personer (tilbehør)
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
- 2 dl quinoa
- 100 g salatmix
- 125 g friske hindbær
- 50 g friske spirer
- 2 spsk afskallede hampefrø
- balsamico glace eller balsamicoeddike til servering
Sådan gør du
- Kog quinoa i ca. 4 dl letsaltet vand i ca. 13-15 minutter. Skyl det herefter med koldt vand.
- Vend det kogte quinoa med salatblade og friske spirer. Top med friske hindbær og afskallede hampefrø og server salaten med balsamico glace eller balsamico eddike. Nemt og lækkert!